На Росії вказали на фатальні помилки Путіна, які призведуть росіян до самознищення

Президент Росії Володимир Путін нав'язав верхівці влади помилкову впевненість у перевазі над рештою світу, що може зіграти з Кремлем небезпечний жарт.

Олександр Морозов

Таку думку висловив російський політолог і філософ Олександр Морозов. Відповідний пост він розмістив на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

На думку Морозова, його ровесники "при владі" зробили дві помилки – повернулися до практики, яка вже раніше приводила росіян до самознищення і, всупереч здоровому глузду, стали на шлях "Ми – найрозумніші". Як вважає політолог, людина може бути розумнішою за когось, але заявляти про перевагу над усіма – небезпечно.

"Тим часом від путінізму в його нинішній фазі явно несе цієї безглуздою упевненістю, що "ми вже розумніші за всіх" – і Ротшильдів, і масонів, і Меркель, і Конгресу США, і всіх сусідів, і вже розумніші Сталіна-Гітлера, – і взагалі , що розумніше Марії Захарової і телеекспертів, які кричать з екранів – немає нікого на білому світі", – обурився Морозов.

За його словами, цілком очевидно, що Путін і його люди випустили на волю джина з пляшки.

"Вони заохотили своєю грою ці дві небезпечні речі – ідейні практики, які супроводжують самознищення й атмосферу розумової переваги над рештою світу. Великою ілюзією є те, що такі речі можна легко назад загнати в пляшку", – підсумував філософ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...