На Росії жінка вбила новонародженого малюка, виправши його в пральній машині

У жінки почалися передчасні пологи. Після цього вона випрала новонародженого, а потім заявила, що він з'явився на світ мертвим.

У Свердловській області Росії трапився сумний інцидент: в місті Таліца жінка випрала новонароджену дитину в пральній машині, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.
Повідомляється, що інцидент стався в благополучній багатодітній родині. Вночі, коли чоловік і троє старших дітей спали, у жінки почалися передчасні пологи. Після цього вона випрала новонародженого малюка, а потім заявила, що він з'явився на світ мертвим.
За словами сусідів, поліцію в квартиру викликав чоловік жінки: вранці він встав, щоб зібрати дітей до школи і садок, і побачив дружину в крові. На місце прибули співробітники правоохоронних органів, за фактом події проводиться перевірка.
Зараз мати перебуває в лікарні під наглядом поліцейських.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...