На Росії злили скандальні дані про куратора "Л/ДНР" Суркова

У Росії спростували інформацію про відставку помічника президента Росії Владислава Суркова, який є куратором війни на Донбасі.

Владислав Сурков і Володимир Путін

Директор Центру політичної кон'юнктури Олексій Чеснаков в інтерв'ю росЗМІ розповів, що Сурков не писав заяви про відставку: "Це неправда". Експерт зазначив, що проти Суркова йде кампанія по дискредитації, передають Патріоти України.

"Думаю, Владиславу Юрійовичу відомо, хто. На таке ж питання, яке я задав йому, він відповів: " свої люди, розрахуємося", – розповів Чеснаков.

Також російський експерт назвав основні проблеми в "Л/ДНР", серед яких низький дохід людей.

"Можна сказати багато хорошого, але я б хотів виділити проблему, яка мені видається першочерговою - це бідність, неприпустимо низький рівень доходів населення. Зарплати тут нижче, ніж по ту сторону лінії фронту. Це неприпустимо ... Уряди ДНР і ЛНР повинні зробити все для підвищення зарплат. А Росія зобов'язана різко нарощувати гуманітарну допомогу, щоб рівень життя на Донбасі вже в цьому році став вище, ніж на контрольованих Києвом територіях", – додав Чеснаков.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...