На Росії зник безвісти чемпіон московської Олімпіади-80

Чоловік поїхав в банк оформити пенсійну картку, але так і не доїхав...

Олімпійський чемпіон-1980 у командному триборстві з кінного спорту Олександр Блінов зник у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Як заявила дочка Анастасія, її 66-річний батько не виходить на зв'язок уже кілька днів. Їй і всім знайомим Блінова довелося звернутися в поліцію й до волонтерiв.

За словами Анастасії, вранці 9 лютого Олександр повинен був поїхати на автобусі з села Андріївське до Можайська в банк оформити пенсійну картку.

Востаннє з дочкою він зв'язувався о 9:29. О 19 годині жінка спробувала зателефонувати батькові, але трубку ніхто не взяв. Наступного дня телефон уже не працював.

"Подзвонила в банк, де мені повідомили, що картку не видано, значить, тато там не був", – зазначила Анастасія, додавши, що серйозних проблем зі здоров'ям у чоловіка не було.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...