На сполох забили сусіди: Одеситка закрила на кілька днів 3-річного сина самого у квартирі (відео)

Дитину витягнули через велику діру в дверях.

В Одесі матір зачинила 3-річного сина у квартирі на декілька днів. Це запідозрили сусіди, які живуть на першому поверсі – у них почала протікати стеля. Дитину витягали з квартири через велетенську діру у дверях. Працівники соцслужби разом з поліцейськими забирали 3-річного Володю, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Малюк був брудний, спина – вся у саднах Коли до квартири зайшли правоохоронці, дитина сиділа під ліжком і від голоду жувала пакет із цукром.

"В квартирі була антисанітарія, не було їжі. Це найстрашніше, що побачили працівники правоохоронних органів і соцслужби – дитина була брудна, ходила в туалет туди, де могла ходити", – сказала керівниця служби у справах дітей міськради Одеси Юлія Нікандрова.

На сполох забили сусіди

Матір закрила 3-річного сина у квартирі та зникла на кілька днів. На сполох забили сусіди з першого поверху, коли зі стелі полилася вода. Малюк у пошуках їжі та води відкрив кран у ванній та затопив сусідів.

"Моя дитина спала і на нього капала вода. Ми піднялись, нікого не було. Вода текла зі шланга в душі, малий під ліжком лежав сам", – розповіла сусідка.

Сусіди розповіли, що жінка часто випиває та вживає наркотики. Зараз жінка на 5 місяці вагітності – це вже третя її дитина. В жінки є старша донька, яку доглядає бабуся. Друга дитина – саме 3-річний Володя, якого вона часто залишає вдома самого.

"Вона могла його залишити 8-місячного, покласти подушку, прикласти пляшечку. Дитина весь час залишалась сама. Було таке, що він міг голий вибігти і бігати тут по вулиці", – зазначила сусідка Олена.

Дитина перебуває у дитячому будинку

Хлопчик нині перебуває у дитячому будинку. Соцпрацівники готують документи, аби позбавити матір батьківських прав.

"Звичайно, одразу прийняли рішення вилучити дитину і помістити у дитячий будинок, адже загроза життю була. Вчора так звана мама з'явилась у службу і вимагала повернути дитину. За інформацієї правоохоронців, вона вживає наркотики, – зауважила Нікандрова.

Суд відбудеться вже через місяць. До цього часу в матері є шанс прибратись у квартирі та знайти нормальну роботу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...