На столичному Майдані зловили злодійок, які нахабно "чистили кишені" (відео)

До виховної бесіди підключився лідер націоналістичної організації С14 Євген Карась.

У центрі Києва в черговий раз зловили на крадіжці людей ромської національності. На Майдані Незалежності орудує група молодих особин, які у всіх на очах витягають гаманці у перехожих. Так, 7 червня журналісти зловили за руку молоду дівчину. Вона намагалася скоїти крадіжку, забравшись в сумку до перехожої жінки. До виховної бесіди підключився лідер націоналістичної організації С14 Євген Карась. Він накричав на злочинниць і запропонував їм знайти роботу. Про це повідомляється в Telegram-каналі PavlovskyNews, передають Патріоти України.

Одна з них сказала, що роботи в Києві немає, тому вони змушені красти.

Зазначимо, що Карась обурився поведінкою дівчат, почав їх ображати, а потім запропонував їм знайти роботу або посадити у в'язницю. Але в підсумку вони від усіх пропозицій відмовилися і незабаром їх увела з Майдану поліція.

Відзначимо, що всі злодійки непогано одягнені, у кожної з них дорогий смартфон.

Обережно, на відео присутня нецензурна лексика:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...