На столичному Печерську у бізнесмена відібрали 850 тисяч

37-річний чоловік вирішив вигідно обміняти свої 30 тисяч доларів...

У Печерському районі Києва під час нелегального обміну валют пограбували підприємця, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Як стало відомо журналістам із власних джерел, це трапилось на вул. Івана Мазепи біля готелю "Салют". Перед цим 37-річний чоловік вирішив вигідно обміняти свої 30 тисяч доларів (близько 850 тис. грн.) і знайшов покупця на сайті "Міняйло".

"Підприємець зателефонував за номером, який був зазначений в оголошенні щодо купівлі валюти, і йому призначили зустріч біля готелю", – розповіло джерело.

У призначений час туди під'їхав автомобіль Тoyota Corolla (таксі "Uklon"), в якому поряд із водієм перебував покупець. Бізнесмен сів позаду. Коли він простягнув долари покупцеві, той закинув їх до свого рюкзака, вискочив із машини і зник.

Підозрюваний був в одязі темного кольору, медичній масці й медичних рукавичках.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...