На сторожі стилю: Андре Тан розповів, що точно зіпсує будь-який образ

Помилки в одязі, які вкажуть радше на відсутність смаку, ніж на уміння виділитися з натовпу.

Український дизайнер Андре Тан стоїть на сторожі стилю українського народу: він не забуває вказати на помилки в умінні одягнутися, але вміє також і похвалити, передають Патріоти України.

Нещодавно він підказав, що хутро на капюшоні пуховика - це моветон. А ще показав на конкретних прикладах, які светри варто залишити в шафі в 2021-му, а які краще по-чесному викинути. На черзі - помилки в одязі, які вкажуть радше на відсутність смаку, ніж на уміння виділитися з натовпу.

  • Колготки з недоречним принтом

Універсальними вважаються колготки з геометричним принтом і в горошок. В тренді зараз також варіант з логотипом.

  • Підробки

Руки так і сверблять замовити підробку відомих брендів, щоб блиснути в суспільстві. Поважайте бренди і не опускайтеся до рівня фальшивих виробів! На ринку можна знайти багато доступних актуальних моделей.

  • Неправильний догляд за одягом

Довгу колючий етикетку з докладною інструкцією про догляд за річчю зрізати не потрібно.

  • Зневага до аксесуарів

Я навіть не знаю, що гірше: надмірність аксесуарів або повна їх відсутність. Правильно підібрані прикраси - ознака гарного смаку. Не нехтуйте цим правилом!

  • Невміння прощатися

Мода циклічна, але це не означає, що можна складати речі, в надії одягти їх знову через 10 років. Одяг старого крою видно відразу. Навіть ваші улюблені базові речі можуть сильно зношується", - впевнений Андре.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...