На Сумщині помер хлопчик, якого рік тому збив поліціянт

Більше року після аварії хлопчик перебував у вегетативному стані.

У Конотопі помер хлопчик, якого рік тому збив поліціянт. Про це 29 липня повідомив міський голова Конотопа Артем Семеніхін, передають Патріоти України.

Нагадаємо, ДТП сталася у червні минулого року. На Успенсько-Троїцькій автомобіль місцевого відділу поліції здійснив наїзд на 10-річного хлопчика. Тоді дитину прооперували, видалили селезінку. Із Києва за дорученням міністра МВС для обстеження дитини до Конотопу прилітали лікарі-нейрохірурги.

Спочатку поліція повідомляла, що під час ДТП хлопчик перебігав дорогу поза межами пішохідного переходу, але опісля ексначальник поліції Сумщини Микола Лушпієнко цю інформацію спростував. За його словами, отримавши дані з камер відеоспостереження, правоохоронці впевнились, що дитина пересікала проїжджу частину пішохідним переходом.

Також Микола Лушпієнко повідомляв, що фольксваген, який здійснив наїзд, закріплений за керівництвом відділу поліції, за кермом його під час ДТП був сержант поліції, інспектор сектору реагування патрульної поліції. Тоді підозрюваного відсторонили від займаної посади. Наразі справою займається ДБР.

За словами Артема Семеніхіна, більше року після аварії хлопчик перебував у вегетативному стані.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...