На Сумщині жінка скоїла самоспалення

Що спонукало жінку до такого кроку не повідомляється, як і те, чи мала пенсіонерка психічні відхилення.

У реанімаційному відділенні Конотопської лікарні Сумської області загинула пенсіонерка, яка надійшла з діагнозом "термічні опіки дихальних шляхів та опіки 80% тіла". Про це з посиланням на начальника відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Сумській області Ельвіру Біганову повідомляє УНН, передають Патріоти України.

"До лікарні надійшла жінка 1955 року народження з діагнозом термічний опік II-III ступеню голови, кінцівок, тулуба, загальною площею ураження 80%. Також, у неї був опік верхніх дихальних шляхів. Тілесні ушкодження вона отримала за місцем проживання під час спроби самогубства. Вона вилила на себе дизельне паливо та підпалила. В результаті чого загинула", - сказала Біганова.

За її словами, вона була мешканка одного з сіл Конотопського району, що спонукало жінку до такого кроку не повідомляється, як і те, чи мала пенсіонерка психічні відхилення.
Подія зареєстрована, проводиться перевірка.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...