На Тернопільщині влаштували "похорони" туристичного сезону-2020 (фото, відео)

Зазвичай в першу суботу травня в місті святкували відкриття сезону...

У суботу, 2 травня, в Тернополі місцеві активісти і підприємці провели "похорон" туристичного сезону. Про це повідомляє Perepichka News, передають Патріоти України.

Зазвичай в першу суботу травня в місті святкували відкриття сезону, проте в цьому році, на тлі пандемії коронавірусу і карантинних обмежень туристична галузь по всьому світу відчуває критичні проблеми.

Для туристичного сезону в Тернополі активісти виділили похоронну процесію з катафалком, труною і вінками. Над ним навіть прочитали своєрідну похоронну промову.

"Звичайно, ми сподіваємося, що ми помиляємося і він воскресне, дай бог на сороковий день. Але, на жаль, ми маємо нинішні реалії і сумуємо за втраченими можливостями, які разом з ним пішли в могилу", - говорить учасник акції Тарас Ковальчук.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...