На Троєщині зі стріляниною затримали банду квартирних злодіїв (фото, відео)

Під час затримання одного поліцейського поранено.

У Києві співробітники карного розшуку затримали банду квартирних злодіїв, тільки що «обчистили» чергове житло, передають Патріоти України.

Затримання проходило як в кіно: злочинці намагалися втекти, збили автомобілем поліцейського, а правоохоронцям довелося стріляти, щоб зупинити банду.

Поліцейські помітили підозрілих осіб на вулиці Закревського на Троєщині. Двоє чоловіків тягнули сумки з речами і постійно озиралися. Побачивши поліцію, злодії тут же кинулися до машини, де залишили третього спільника. Намагаючись втекти на автомобілі, банда збила працівника поліції. Вимогу зупинитися зловмисники проігнорували, тому правоохоронці вистрілили в капот іномарки і заблокували автомобіль.
Троє зловмисників затримано. Це виявилися жителі Києва 35, 31 і 27 років. Раніше молоді люди вже мали проблеми з законом через майнових злочинів.
У злодіїв були вилучені гроші, ювелірні вироби та оргтехніка, винесені з квартири на Троєщині.У житло банда проникла, зламавши замок.

Злочинна трійця може виявитися причетною і до інших крадіжок в районі. Поки ж затриманим загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...