На Україну очікує "шведська модель": Арахамія розповів, як влада реагуватиме на другу хвилю коронавірусної хвороби

Влада не йтиме за сценарієм повного зупинення економіки в разі другої хвилі COVID-19.

Глава парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що українська влада не йтиме за сценарієм повного зупинення економіки в разі другої хвилі коронавірусу. За його словами, у держави немає ресурсів, щоб "всіх посадити вдома". Про це він сказав в ефірі каналу Україна 24, передають Патріоти України.

Нардеп підкреслив, що рішення про локдаун, який був на самому початку пандемії, було обґрунтованим і правильним, хоча і дуже сильно відбилося на бізнесі.

"Другу хвилю такого закриття люди точно не витримають, і у держави немає таких ресурсів, щоб просто всіх посадити вдома і платити допомогу", – запевнив "слуга".

Він висловив переконання, що владі України потрібно зробити все для того, щоб весь бізнес працював у звичайному режимі.

"Ми будемо намагатися максимально мати все відкрите, щоб бізнес працював так, як він працює. Жорсткість буде можливою в правилах – маски, дистанція, дезінфектори, – але водночас все повинно працювати, щоб генерувався ВВП", – пояснив Арахамія.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...