На вершині Говерли: Військовий оркестр "Едельвейс" здивував туристів неймовірним концертом (фото)

В день, коли вся Україна святкувала День Незалежності, 10 Гірсько-штурмова бригада, підготувала особливе привітання – концерт військового оркестру “Едельвейс” прямо на вершині Говерли.

Талановиті захисники України піднялися на саму верхівку гори, щоб у День Незалежності України передати атмосферу свята і там, у горах, порадувати перехожих чудовою музикою, передають Патріоти України.

Було дуже круто: блискучі інструменти, парадна форма, навколо – купа здивованих туристів, які миттєво перетворилися у натовп фанатів. Мені пощастило супроводжувати гірських штурмовиків в цей день. Дійсним доповідаю, що під час виконання завдання надзвичайних подій не трапилось) Вітаю всіх українців зі святом! Слава Україні!” – пише на своїй сторінці у Фейсбуці учасник бойових дій, один з засновників ГО “Передова” Костянтин Табакаєв.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...