"На відміну від Росії, де "зонівська" стабільність, в Україні життя кипить", - Кольченко

Олександр Кольченко, який п'ять років провів у місцях позбавлення волі у РФ, розповів, що після звільнення поновився в Таврійському національному університеті, де навчався до затримання.

Колишній політв'язень Кремля, український активіст Олександр Кольченко висловив думку, що воєнне протистояння Росії неефективне – Україна має надавати підтримку тим, хто продовжує боротьбу всередині РФ, передають Патріоти України з посиланням на НВ.

"Кремль намагається нав'язати Україні мир на своїх умовах, використовуючи ту ж "формулу Штайнмаєра". Нам же, думаю, потрібно надавати матеріальну допомогу тим, хто бореться проти режиму [президента РФ Володимира] Путіна", – зазначив Кольченко.

Колишній кримчанин Кольченко розповів, що ректор Таврійського нацуніверситету, в якому він навчався до затримання, а зараз поновився, надав йому в Києві кімнату в гуртожитку. Крім того, виділили кімнату матері і сестрі, "поки вирішується питання з квартирою".

Активіст зазначив, що найближчим часом їде в Чехію, у санаторій за програмою реабілітації.

"Якщо говорити про країну, то у мене склалося враження, що, на відміну від Росії, де "зонівська" стабільність, в Україні життя кипить. Ми, українці, живі, справжні, а цього не купиш ні за які гроші", – додав Кольченко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...