На Вінниччині коронавірус забрав життя головлікарки районної лікарні (фото)

У неї була астма, тому жінка входила в групу ризику.

У Вінницькій області від коронавируса 13 жовтня померла головлікарка Томашпільської районної лікарні Олена Міронишина-Краківська. Як повідомила на своїй сторінці в Facebook народна депутатка Лариса Білозір, у жінки були хронічні захворювання, зокрема – астма, передають Патріоти України.

"Кращі медики на передовій боротьби вмирають від COVID-19. Гинуть лікарі, ті, що в масках, рятуючи тих, хто без. Сьогодні не стало неймовірної жінки, професійної, ефективної, головної лікарки Томашпільської районної лікарні Олени Мірошининої-Краківської", – написала вона.

Нардепка уточнила, що у головлікарки були хронічні захворювання, але не дивлячись на це вона продовжувала роботу.

"У неї було все чітко в лікарні, сама подавала приклад. Дві маски, захист, рукавички. Медперсонал у неї був забезпечений і захищений. Але сама не убереглася, мала хронічні хвороби, астму, і, незважаючи на це, не боялася – працювала і служила людям", – підкреслила Білозір.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...