На Вінниччині студентки катували однолітку: Спливли дикі подробиці

Три дівчини-підлітка, які познущалися над 16-річною ровесницею з Козятина Вінницької області, побили її до струсу мозку і обрізали студентці ліцею волосся.

Подробиці моторошного інциденту повідомили в комунікаційному відділі ГУ НП у Вінницькій області, передають Патріоти України.

"За фактом знущань над ученицею одного з професійних училищ міста Козятин поліцією розпочато кримінальне провадження. 25 грудня потерпіла з синцями та струсом головного мозку доставлена в лікарню", – сказано в повідомленні.

У лікарні потерпіла розповіла, що дві дівчини її били, а третя відрізала волосся. Також уточнюється, що дві з кривдниць були в стані алкогольного сп'яніння.

За даними поліції, дівчина змогла через деякий час вирватися з рук своїх мучительок і втекти з їх кімнати. Правоохоронцям повідомляти про те, що трапилося, дівчина побоялася, однак наступного дня після тортур їй стало погано і вона звернулася до лікарні.

Поліцейські допитали зловмисниць. Було відкрито провадження за ч. 2 ст. 127 ККУ (Катування). Кривдниць дівчата можуть позбавити волі на термін від 5 до 10 років.

Крім того, відомі їй подробиці написала в мережі користувачка Facebook Anastasiya Kharysh.

"Троє п'яних дівчат (якщо їх так можна назвати), студентки Козятинського училища жорстоко побили 16-річну Ольгу Полонську!" – сказано в повідомленні.

За даними Анастасії, дівчата, залишившись в кімнаті гуртожитку, протягом двох годин катували Ольгу. Вони сіли своїй жертві на руки, закрили їй рот і били по голові та обличчю до тих пір, поки дівчина не втрачала свідомість.

"Оля стояла на колінах, плакала, просила, благала їх, не чіпайте, але ця св*лота не припиняла свого. Важко навіть подумати, що дівчина переживала в той момент! На цьому, на жаль, все не закінчилося. Взявши ножа в руки сказали: "Вибирай: або ножа в живіт, або волосся обрізаємо", Оля крізь біль сказала, що волосся!" – підкреслила Анастасія.

Вона додала, що волосся відросте, головне, щоб зі здоров'ям не було проблем. За словами Анастасії, зараз Ольга перебуває в лікарні зі струсом головного мозку, тріщиною нижньої щелепи і численними гематомами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...