На Вінниччині у страшній ДТП загинули бійці АТО (фото)

За попередньою інформацією, автомобіль ВАЗ під керуванням жителя Хмельницького району з пасажиром з Чернівецького району, виїхав на смугу зустрічного руху, внаслідок чого сталося лобове зіткнення з вантажівкою.

Під Вінницею зіткнулися легковик "ВАЗ" і вантажівка Mercedes. В результаті ДТП загинули двоє учасників АТО. Як розповіли в пресслужбі ГУНП, аварія сталася 5 серпня в місті Гайсин близько 2:50, передають Патріоти України.

За попередньою інформацією, автомобіль ВАЗ під керуванням жителя Хмельницького району з пасажиром з Чернівецького району, виїхав на смугу зустрічного руху, внаслідок чого сталося лобове зіткнення з вантажівкою. Водій і пасажир легковика загинули.

За кермом вантажного транспортного засобу перебував 35-річний житель Рівного. Він рухався в напрямку Вінниці. В результаті аварії чоловік не постраждав.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею "порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого". За таке правопорушення передбачено покарання до восьми років позбавлення волі.

Як повідомили на сторінці Чернівецької районної адміністрації в Facebook, в аварії загинув учасник АТО – Юрій Кулаков. У нього залишився неповнолітній син.

"Юрій Кулаков був бійцем 59-ї окремої мотопіхотної бригади А1619. Пішов на війну добровольцем. Брав участь у бойових діях з 2018 року. Він воював в гарячих точках, не раз дивився смерті в обличчя, а помер на мирній землі", – йдеться в повідомленні.

Другий загиблий учасник АТО Богдан Поліщук надійшов на контрактну службу до лав Збройних Сил України в лютому 2018 року.

"Закликали його з Крижопільського військкомату, більше двох років був в зоні АТО/ООС, потім повернувся на ротацію в Гайсин в 59 бригаду, в "учбовку". Був не в казарменому положенні, а разом з товаришем по службі знімав квартиру", – розповів сільський голова Качанівки Сергій Ратушний.

За його словами, за кермом легковика був саме Поліщук, але про причини аварії поліція не розповідає. У Богдана залишилася маленька дитина.

Обох ветеранів АТО поховали в рідних селах 6 серпня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...