На Волині покінчив життя самогубством 25-річний ветеран АТО

Чоловік попрощався з життям 5 липня в селі Крупа Луцького району.

На Волині здійснив самогубство колишній учасник бойових дій на Донбасі 25-річний Вадим Гримайло. "Страшна звістка! Воїн АТО покінчив з життям, вмів виживати і не навчився з цим жити. Прости, що не врятували", - повідомила в Facebook психолог Олена Звєрєва, передають Патріоти України.

Вадим Гримайло п'ять років тому служив у лавах 51 ОМБр, написав у коментарях адвокат Василь Нагірний. "Жахливо, ми його кілька разів забирали ГШР, на цей раз не набрав", - додає психолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...