На вулицях з'явилися човни: Сильна злива накрила Львів (фото, відео)

Місто Лева перетворюється на Венецію...

Після потужного дощу у Львові жителі пересіли на більш відповідний транспорт. У Сихівському районі міста був помічений чоловік на надувному човні, передають Патріоти України.

Щасливий володар водного транспорту спритно лавірував затопленими вулицями Трильовського і Вернадського.

У місті кажуть, що вулиці перетворилися на річки через забиту зливову каналізацію. Грати водостоків були заповнені сміттям і впалими гілками.

Перед грозою львів'яни могли спостерігати незвичної форми хмари, що нависли над містом.21 червня в місті знову оголошено штормове попередження. Очікуються злива, гроза, вітер посилиться до 15-20 м/с, можливий град.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...