На Закарпатті у ДТП загинув відомий український футбольний тренер

Єдина людина у авто, яка вижила - дружина тренера.

У неділю, 19 липня, в ДТП під Мукачевим загинув головний тренер МФА "Мункачі" Віктор Ряшко і двоє його дітей. Єдина людина у авто, яка вижила - дружина тренера, передають Патріоти України.Віктор Іванович починав грати в команді "Трудові резерви" (Львів). Як професійний футболіст грав в командах "Буковина", "Нива" (Тернопіль), "Кремінь". У складі тернополян в 1987 році ставав срібним призером 6 зони другої ліги чемпіонату СРСР.

У 1989 році футболіст повернувся з кременчуцького "Кременя" в рідне Мукачево догравати на першість колективів фізкультури. Одночасно з цим місцевий фахівець Степан Марусінец створював в місті футбольну команду "Приборист" і запропонував Ряшку тренувати її юнацький склад. Згодом молодий тренер перейшов до роботи з дорослими командами першості області. Керував спочатку мукачівським "Лижнiком", а потім берегівським "Лінетом", звідки в 1998 році з частиною гравців переїхав до Ужгорода. У тренерському штабі "Закарпаття" пропрацював сім років.

У 2007 році повернувся в Мукачево, де очолив нову однойменну футбольну команду, здатну вийти на професійний рівень. Коли цього не сталося, Ряшко залишив клуб і поїхав працювати до Тернополя.

З січня 2012 року по 2016 рік обіймав посаду спортивного директора ужгородської "Говерли".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...