На Закарпатті угорські прикордонники врятували українця, який впав у річку (фото)

Чоловік, швидше за все, не зміг впоратися зі стрімкою течією річки, і його стало зносити на територію сусідньої країни.

У Закарпатській області місцевий житель стрибнув з мосту в річку Тиса і від удару втратив свідомість, його віднесло течією в сусідню Угорщину. Про це повідомила прес-служба ДПСУ, передають Патріоти України.

Вчора близько пів на десяту вечора прикордонний наряд відділу" Дякове " Мукачівського загону помітив, як по річці на територію Угорщини течією зносить людину без ознак життя.Прикордонники відразу повідомили угорським колегам та іншим взаємодіючим підрозділам, а також виставили додаткові наряди для перевірки берегової мілини Тиси, по якій проходить українсько-угорський кордон. Незабаром прикордонники Угорщини повідомили, що виявили невідомого чоловіка без свідомості і викликали швидку медичну допомогу.Українським правоохоронцям вдалося попередньо встановити, що 28-річний українець, місцевий житель пограниччя, стрибнув з мосту, який знаходиться на території України. Далі, ймовірно, отримавши травму, людина не змогла впоратися зі стрімкою течією річки, і його стало зносити на територію сусідньої країни.Але, на щастя, потопаючого вдалося врятувати. Прикордонники своєчасно зреагували, витягли чоловіка з води та надали йому допомогу.

Угорські правоохоронці передали чоловіка українським прикордонникам. Що штовхнуло чоловіка на такий вчинок, він поки не пояснив.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...