На Закарпатті з РПГ поцілили у будівлю відпочинкового комплексу (фото, відео)

Йдеться про відомий комплекс на околиці міста Мукачева - "Аква сіті".

За інформацією від місцевих мешканців, сама подія сталася близько 03:00 години ночі, передають Патріоти України з посиланням на Мukachevo.net.Попередньо пошкоджено 7-9 скляних панелей самої будівлі та альтанки, які стоять біля будівлі, на одній з альтанок на даху застряг снаряд з РПГ, який не розірвався.

Більше подробиць поки не відомо.

Після свого призначення головою ОДА Олексій Петров обіцяв не допустити подібних інцидентів на території Закарпаття. Будемо спостерігати за тим, як швидко буде розкрито цей зухвалий злочин, який покликаний дестабілізувати місто і область.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...