На Запоріжчині група молодиків жорстоко побила поліцейських

Правоохоронці всього лише зробили зауваження порушнику.

Двоє поліцейських опинилися на лікарняних ліжках після того, як зробили зауваження хлопцю, який викинув пляшку на дорогу. Піднімати він її не захотів, сильно лаявся й покликав на допомогу агресивно налаштованих молодиків – разом і побили поліцейських. Це сталося 19 червня у місті Васильківка Запорізької області, повідомляє Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції, передають Патріоти України.

26-річний старший дільничний офіцер поліції та 27-річний старший слідчий поліції саме поверталися після служби додому. Біля одного з нічних магазинів побачили неповнолітнього, який розпивав пиво, а потім викинув на проїздну частину порожню скляну пляшку.

Дільничний зробив зауваження, аби хлопець прибрав за собою. У відповідь той почав нецензурно висловлюватися. А коли поліцейські представилися – почав поводитися ще зухваліше. Хлопець покликав на підмогу групу агресивно налаштованих молодиків. За кілька хвилин на місце конфлікту під'їхав автомобіль, з якого вийшла група осіб.

Компанія напала та побила поліцейських. Після того відібрали у правоохоронців, один з яких втратив свідомість через нанесені удари по тулубу та голові, особисті речі – службові посвідчення, гроші, документи. І втекли на авто.

Поліцейські отримали тяжкі травми мозку, переломи кісток черепа та обличчя, травми очей та внутрішніх органів.
Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.28 ч.2 ст. 345, ч.4 ст. 296 та ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України.
За гарячими слідами оперативники встановили головних учасників нападу. Ними виявилися двоє рідних братів – місцеві мешканці 1994 та 2003 років народження. Слідчі поліції, за процесуального керівництва прокуратури Запорізької області, заочно оголосили їм підозри у вчиненні злочину та оголосили їх у розшук. Було отримано і дозвіл суду на затримання.
Молодшого з братів правоохоронці вже затримали і доставили до ізолятора тимчасового тримання. Найближчим часом йому оберуть запобіжний захід. Поцуплені у потерпілих поліцейських речі знайшли.
Поліція нині розшукує старшого брата-порушника.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...