На Запоріжчині пасажир і водій маршрутки вирішили з'ясувати стосунки навкулачки (відео)

Представник перевізника розповів, що шофер і пасажир - учасники бойових дій, тому, після того, як заспокоїлися, розійшлися по-дружньому.

Бердянці зняли і виклали в соціальні мережі відео конфлікту між водієм і пасажиром маршрутки №4. На думку очевидців, перепалка між чоловіками була безпідставною: атовець розлютилися, побачивши старий інформаційний лист з обмеженнями пільгових перевезень, притому ніхто з нього грошей за проїзд не вимагав. Конфлікт мирно вирішити не вдалося - в хід пішли кулаки, передають Патріоти України з посиланням на Про Бердянськ.
Увага! У відео присутня ненормативна лексика!За інформацією представника підприємця-перевізника, 22 грудня вранці атовець дійсно напав на водія автобуса, який слідував за маршрутом №4, і навіть кілька разів ударив його в груди. Коли водій пояснив, що нападник не правий, цього, до речі, немає на відео очевидців, пасажир вибачився.
Ніхто зі сторін конфлікту в поліцію не звертався. Представник перевізника розповів, що шофер і пасажир - учасники бойових дій, тому, після того, як заспокоїлися, розійшлися по-дружньому.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...