Прикидався благодійником: На Запоріжчині завели кримінальну справу на чоловіка, якого волонтери звинувачують у знущаннях над тваринами

Шкуродеру загрожує до трьох років обмеження волі.

Правоохоронці завели кримінальну справу на жителя Енергодара, якого волонтери звинувачують у знущаннях над тваринами, передають Патріоти України з посиланням на ГУ Нацполіції в Запорізькій області.

В Енергодарі волонтери через соцмережі прилаштовують бездомних тварин. Наприкінці січня вони занепокоїлися долею своїх "підопічних", що потрапляли в руки до одного місцевого жителя. Чоловік активно відгукувався на оголошення та забирав тварин додому.

Коли таких випадків назбиралося більше п’яти, зоозахисники вирішили перевірити, в якому стані утримуються тварини. Проте новий хазяїн відмовився їх показати, заявивши, що вони відсутні з різних причин.

Волонтери навідалися до чоловіка додому. Той поводився агресивно та не впустив нікого до себе. Після розголосу в соцмережах чоловік погодився повернути одне кошеня. Однак стан тварини був жахливим – з ним поводилися жорстоко. За словами зоозахисниці, тварина була дуже виснаженою, з вирваними кігтями, пораненнями і порізами. Нині його лікуванням займаються ветеринари.

Активісти написали заяви до поліції. Правоохоронці перевірили інформацію та відкрили відносно 46-річного чоловіка кримінальне провадження за жорстоке поводження з тваринами (ч.1 ст.299 КК України). Тепер йому загрожує до трьох років обмеження волі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...