На Житомирщині неадеквати за допомогою газового пальника закатували живе порося

Частина 3 статті 299 Кримінального кодексу України за поводження з тваринами з особливою жорстокістю передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

У селищі Чоповичі на Житомирщині по-звірячому катували живе порося за допомогою газового пальника. Відповідне відео і фото опублікувало спільнота dtp.kiev.ua в соціальних мережах, передають Патріоти України.

Активісти встановили особу шкуродера, яким виявився місцевий підліток, приїхали, знайшли його будинок, нікого не було, поспілкувалися з сусідами. А вже після того, як захисники тварин виклали ці фото у соціальні мережі, до них з претензіями звернувся хлопець, який катував порося, та його матір. «Вони спочатку стверджували що він тільки знімав, потім що його там не було, потім почали погрожувати», – йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що місцева влада пообіцяла провести бесіди з цією родиною, та відкривати провадження за фактом жорстокого поводження з твариною вже запізно, оскільки порося з'їли.

Нагадаємо, що частина 3 статті 299 Кримінального кодексу України за поводження з тваринами з особливою жорстокістю передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...