На Житомирщині президент представив нового очільника ОДА

Президент України Володимир Зеленський призначив головою Житомирської обласної державної адміністрації Віталія Бунечка.

Зеленський оголосив про призначення під час офіційного візиту у Житомирську область. Указ №587/2019 уже оприлюднено на сайті президента, передають Патріоти України.

Президент України вручив новому очільнику ОДА посвідчення. Після цього Віталій Бунечко подякував Володимиру Зеленському.

Що відомо про Віталія Бунечка?

Бунечко Віталій Іванович народився 1973 року у Рівненській області у місті Сарни. У 2014 та 2015 роках був заступником начальника Головного управління контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки СБУ. У 2016 році захистив дисертацію кандидата юридичних наук на тему "Служба безпеки України як суб'єкт адміністративно-деліктного процесу".

У Бунечка закінчена вища освіта. У 1995 році він закінчив Волинський державний університет імені Лесі Українки (вчитель історії та права). У 1997 році Віталій Бунечко закінчив Академію СБУ (правознавство, юрист).

Декларацію кандидата на посаду голови Житомирської ОДА Бунечко подав ще 19 липня. Бунечко прописаний у Києві, а фактично проживає у Донецькій області у Маріуполі. Задеклароване майно – лише два годинники торгових марок Frank Muller та Zenit.

Зарплата Віталія Бунечка за 2018 рік становила 365 тисяч 409 гривень, готівкою він декларує 39 тисяч доларів та 32 тисячі євро.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...