На Житомирщині суддя побила лікарку через ... очікування в черзі (відео)

45-річна сімейна лікарка Наталія Маслій після нападу потрапила під крапельницю у відділення хірургії.

В амбулаторії Бердичева на Житомирщині сталася бійка. Пацієнтка, в якої урвався терпець через довге очікування, зчинила скандал. Сімейна лікарка намагалася заспокоїти жінку, але натомість отримала удар кулаком по голові. Згодом з'ясувалося, що кривдниця медички працює суддею, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

45-річна сімейна лікарка Наталія Маслій потрапила під крапельницю у відділення хірургії через свою пацієнтку. Каже, що та прийшла до амбулаторії зі своїм чоловіком і була знервована довгою чергою.

Лікарка пояснює, що того дня у неї було 52 пацієнти. Таке навантаження, пояснює директорка Центру первинної медико-санітарної допомоги Бердичева Наталія Хорошун, через те, що двоє з чотирьох медиків амбулаторії хворі на COVID-19. Тому пацієнтів так званої "чистої зони" і тих, в кого підозра на коронавірус, приймають по черзі. "Якщо постійно одягатися перевдягатися, то це — нераціональне використання індивідуальних засобів і часу", — вважає Хорошун.
Знервована пацієнтка була якраз з симптомами коронавірусу і прийшла до пацієнтів з іншої зони зі скандалом. Тож, розповідає медик, вона вийшла заспокоїти подружжя, але ті увімкнули запис на телефоні і побили жінку.
Медики викликали поліцію. Бо пацієнтку впізнали, вона живе недалеко і давно обслуговується у амбулаторії.
Правоохоронці відкрили провадження за статтею "хуліганство". Але справу передали до ДБР, бо з’ясувалося що 62-річна кривдниця лікарки — суддя апеляційного суду.
На роботі судді нема. Вона з 5 березня перебуває на лікарняному.
Слідчі ДБР справу не коментують, але вже відомо, що перевірятимуть не лише суддю, а й те, чи не зволікали медики з допомогою. Пацієнти амбулаторії кажуть, чекати на прийом дійсно доводиться довго.
Взяти інших фахівців не можуть, бо немає ставок, пояснюють чиновники. Зараз, коли через побиття лікарки в амбулаторії взагалі залишився лише один медик, довелося взяти інтерна. Скільки Наталія Маслій пробуде у лікарні, наразі невідомо. У жінки струс мозку і постійно підвищений тиск. Вона каже, що ніхто з подружжя навіть не перепросив за те, що сталося. Тому лікарка хоче довести справу до суду.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...