Наближений до влади політолог розповів про ставлення Зеленського до Єрмака

Як показали історії Андрія Богдана, Олексія Гончарука та Руслана Рябошапки, ні у кого немає абсолютного кредиту довіри президента.

Президент України Володимир Зеленський дуже болісно реагує на скандали і конфліктні ситуації серед членів своєї команди. Таку думку висловив відомий політолог Володимир Фесенко, передають Патріоти України з посиланням на Факти.

«Наскільки я знаю, президент Зеленський болісно реагує на скандали і конфлікти у своїй команді. Через це ряд його близьких, але вже колишніх соратників покинули його команду. Почуття командності має дуже велике значення для Зеленського», - сказав він.
За словами політолога, в недавньому гучному скандалі з «плівками Єрмака», Зеленський довіряє главі Офісу президента. «Але довіряє він не всім. У згаданому скандалі з братом Єрмака, наскільки я знаю, президент Зеленський довіряє Андрію Єрмаку (перш за все, тому, що ні по одному епізоду, які фігурують на відомих відеозаписах, не було прийнято жодного рішення - відповідно, немає підтверджень лобістських дій і особистої зацікавленості глави Офісу президента) і не довіряє Гео Леросу (депутату з фракції "Слуга народу", який поширив відеозапису з Денисом Єрмаком). Тому у президента немає абстрактного довіри до команди, є довіра до конкретних людей. Але, як показали історії Андрія Богдана, Олексія Гончарука та Руслана Рябошапки, ні у кого (може бути, крім вузького кола людей, яких Зеленський знає більше 20 років) немає абсолютного кредиту довіри президента», - вважає політолог.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...