"Наче скот": ЗМІ показали евакуацію росіян з Китаю (фото)

Перший борт з евакуйованими сів в Тюмені близько дев'ятої години ранку.

Евакуація росіян і білорусів з Китаю через поширення в країні смертельного коронавірусу проходить в нелюдських умовах. Читачка Ольга розповіла росЗМІ про свою двоюрідну сестру Поліну, громадянку Росії, яка працювала в китайському місті Ухань, який став епіцентром нового вірусу, передають Патріоти України.

На даний момент відомо, що перший борт з евакуйованими сів в Тюмені близько дев'ятої години ранку. Близько 13 години за білоруським часом Поліна вийшла на зв'язок з родиною.

«Останній раз з ними був зв'язок на дозаправці в Улан-Уде. Вона надсилала мені скріншот з телефону, що за бортом мінус 29. Це військовий літак, і вони позаду всю хвостову частину відкрили. Холод! Летять немовлята, летять ще діти. Посеред літака намет і відро. Це евакуація?! Причому всі здорові летять. Зараз невідомо, в якому вони стані долетіли з такими умовами», - обурюється Ольга умовами евакуації.

«Так чинити з людьми, як ніби загнали в сарай, це вершина знущання! - вважає Ольга. Найцікавіше, що всі кореспонденти, військові в масках, костюмах хімзахисту, а ті, кого вивозять, в марлевих масках. Дали б вже і людям щось».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...