"Наче сцена з "Чужого": У мережі показали "моторошне" відео, як астронавти сплять у невагомості

Користувачі мережі в коментарях порівняли сон астронавтів зі сценою з голлівудського фільму "Чужий".

У мережі з'явилося архівне відео, як астронавти сплять в умовах невагомості. Запис опублікував у своєму Twitter ведучий видання ВВС Льюїс Вон Джонс, передають Патріоти України.

Журналіст поділився своїми враженнями, помітивши, що зовні це видовище виглядає "моторошно". "Ніколи раніше не бачив, як сплять астронавти. Це більш моторошно, ніж я собі уявляв", - зауважив Вон Джонс.

Користувачі мережі в коментарях порівняли сон астронавтів зі сценою з голлівудського фільму "Чужий", де інопланетна істота з'являлася з такого ж "кокона", як і той, в який упаковуються астронавти. "Це як сцена з "Чужого" - відразу перед тим, як вони оживуть", - зауважив один з користувачів.

Інші читачі сторінки ведучого вказали на інші "страшні" фактори з відеозапису. "Що навіть більш моторошно, так це те, що вони сплять з увімкненим світлом ... Дійсно моторошно. Але хто управляє кораблем?", - вказали вони.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...