Надія вмирає останньою: Щоб не скасовувати Євро-2020, УЄФА пропонують альтернативне місце проведення чемпіонату

Як аргумент на свою користь Туреччина наводить статистику за кількістю заражених коронавірусом.

Александер ЧеферінЯк повідомляє AS, Туреччина хоче бути єдиною країною, яка прийме чемпіонат Європи. Таким чином, континентальну першість вдасться провести вчасно, передають Патріоти України.

За інформацією джерела, президент Туреччини Реджеп Ердоган має хороші відносини з президентом УЄФА Александером Чеферіном.

Втім, видання зазначає, що Туреччині навряд чи вдасться вибороти право прийняти турнір, адже УЄФА має намір перенести Євро-2020.

Як аргумент на свою користь Туреччина наводить статистику за кількістю заражених коронавірусом. Наразі у Туреччині підтверджено 18 випадків зараження.

Туреччина програє всі заявки на великі турніри

  • Туреччина зазнала декількох невдач у боротьбі за великі турніри. У 2008 році спільна заявка Туреччини та Греції не отримала право провести Євро-2008.
  • Згодом Туреччина програла Польщі та Україні право провести Євро-2012. Також в УЄФА віддали перевагу Франції у боротьбі з Туреччиною за проведення Євро-2016.
  • Разом з тим, Туреччина зазнала невдачі у праві Стамбула провести матчі Євро-2020. Як відомо, турнір відбудеться у 12 країнах Європи.
  • Туреччина програла боротьбу за право провести Олімпійські ігри 2020.
  • Остання поразка Туреччини – це право провести Євро-2024. Турнір відбудеться у Німеччині.
  • Натомість Стамбул отримав право провести фінал Ліги чемпіонів 2020.

Доля Євро-2020 визначиться 17 березня. У вівторок УЄФА проведе екстрене засідання. Очікується, що турнір перенесуть на 2021 рік.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...