Надійно прикрити тили: Лукашенко зізнався, чому не відпускає сина Миколу вчитися на Захід

Набуття неприпустимих, на думку Олександра Лукашенка, вільнодумства і волелюбності. Це - самий вагомий привід для неможливості навчання білорусів в іноземних вузах.

Олександр Лукашенко заявив, що він категорично проти навчання його сина Миколи за межами Білорусі. І взагалі проти навчання білорусів у зарубіжних вузах, передають Патріоти України з посиланням на білоруські ЗМІ.

На думку Лукашенка, білорусам в іноземних університетах "промивають мізки" і перетворюють їх в "протестунів". Саме волелюбність і неприпустиму в країні, керованій диктатором, звичку не погоджуватися з владою, Лукашенко вважає найбільшою шкодою, яку завдають іноземні вузи молодим людям з Білорусі.

Зрозуміло, що, шукаючий у всьому "підступи Заходу", Лукашенко говорив і про перетворення білоруських юнаків і дівчат, які навчалися в закордонних вузах в "агентів впливу".

Крім того, Лукашенко, говорячи про систему вищої освіти, вирішив пограти в строгого, але справедливого "лідера нації" і заявив, що він проти вступу свого сина в Білоруський державний університет, тому що не хоче, щоб люди говорили, ніби вступити до кращого вузу країни його синові допомогла наявність такого батька.

Лукашенко також сказав, що Микола на радість батьків не хоче навчатися за кордоном. Правда, де і за якою спеціальністю хоче вчитися Микола Лукашенко, поки залишається загадкою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...