"Надо поговорить!": "Нацкорпус" висунув ультиматум президенту України (відео)

Націоналісти вимагають від Зеленського адекватної відповіді на інформаційний шабаш, який організовують в Україні кремлівські пропагандисти.

До президента Володимира Зеленського звернувся «Національний корпус» з вимогою протягом доби відповісти на намір провести телеміст між українським телеканалом Newsone і пропагандистським каналом країни-агресора «Росія 1». Про це заявив лідер «Нацкорпуса» і нардеп Андрій Білецький в своєму відеозверненні, передають Патріоти України.

«Головна особа кремлівської пропаганди анонсує телеміст між Росією і Україною. Від імені України будуть говорити маріонетки Медведчука, які існують на гроші Росії. Мета цієї інформаційної диверсії очевидна», – сказав Білецький.

За його словами, мета проекту під назвою «Надо поговорить» – поставити Україну в принизливе становище, зробити видимість «каяття і капітуляції» перед країною-окупантом. Також нардеп не виключає, що телеміст підніме рейтинг кума президента РФ Медведчука перед виборами.

“Що ми, українські націоналісти, з цього приводу думаємо: Путіну “треба поговорити”. Нехай він поговорить з 13 тисячами мертвих, яких вбили його солдати в нашій країні. А нам, українським націоналістам, “треба поговорити” з нашим новим президентом Володимиром Зеленським”, – зазначив Білецький.

Він наголосив, що хоче поговорити саме з Зеленським, а не з журналістами-маріонетками, Медведчуком або іншими «зеленими чоловічками» Москви.

“Ми даємо Володимиру Зеленському добу на адекватну (!!!) відповідь на інформаційний шабаш, який готує Кремль тут, у Києві. Відповідь має бути адекватною. Лідера держави, яка перебуває в стані війни. Не клоуна, не артиста з олігархічних корпоративів, а президента», – зажадав Білецький.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...