Надихає: Гонконзьким повстанцям демонструють фільм про Український Майдан (фото)

У Гонконзі серед протестуючих користується великою популярністю гучний фільм "Зима в вогні" про Революції Гідності в Україні.

Кадри переглядів в Twitter оприлюднив журналіст Остап Яриш, передають Патріоти України.

Протестуючі Гонконгу надихаються у відстоюванні своїх прав на прикладі України. 29 серпня по всьому місту майданчики транслювали фільм "Зима в вогні", присвячений українському Майдану. І Гонконгці сприйняли його на ура. "Протестувальники дивляться фільм "Зима в вогні" про Революції Гідності. Під відкритим небом, в різних районах міста. Здавалося б, де Гонконг, а де Україна? Але іноді деякі речі значно ближче, ніж здаються", - зазначив Ярош.

Він показав кадри того, як гонконгці дивляться український фільм.Важливо відзначити, що Гонконг - це спеціальний адміністративний центр КНР. Місцева влада має суверенітет над усіма питаннями за винятком оборони і зовнішньої політики. Місто повстало ще 9 червня через планований законопроекту про екстрадицію людей за запитом влади Китаю. Близько 2 мільйонів громадян вийшли на вулиці з вимогою відмовитися від цієї затії. Спроби силовиків розігнати протестуючих гумовими кулями і кийками з тріском провалилися. Незабаром влада Гонконгу була змушена скасувати скандальний законопроект. Однак бунти не вщухають. Тепер гонконгці вимагають провести незалежне розслідування і покарати тих, хто брав участь в розгоні протестів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...