Нагірно-Карабахський конфлікт: Азербайджан "перерізав" головну транспортну артерію до Карабаху

У середу Вірменія повідомила про проникнення ДРГ противника на ключову дорогу Шуша-Бедзор.

Вірменія залишилася без головної транспортної артерії з Нагірним Карабахом. Азербайджан підійшов впритул і, ймовірно, взяв під свій вогневий контроль дорогу Шуша-Бедзор. Про активність Азербайджану на цій ділянці увечері 4 листопада написала прес-секретар Міноборони Вірменії Шушан Степанян на своєму акаунті в Facebook, передають Патріоти України.За її даними, диверсійні групи противника вже проникли на деякі ділянки ключовий траси. Пізніше вона відзвітувала про знищення ворожої ДРГ в результаті спецоперації "Гербагер".

Незважаючи на це, положення Вірменії плачевне. Таку думку, серед інших, висловив колишній ватажок бойовиків Донбасу, офіцер ФСБ запасу Ігор Гіркін (Стрєлков). Інформацію про появу азербайджанців на ключовій ділянці він порахував доказом, що Вірменія втрачає даний напрямок. "Війська перерізали дорогу Лачін-Шуша. Чи вдасться вірменам її розблокувати чи ні - точно сказати, звичайно ж, не візьмуся, хоча сам схиляюся до негативної відповіді", - написав Стрєлков.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...