Нагірно-Карабахський конфлікт: Вірменія заявила, що Азербайджан передав командування операцією ВПС Туреччини

Вранці 27 вересня Вірменія та Азербайджан відновили активні бойові дії в Нагірному Карабасі.

У Міноборони Вірменії заявили, що Азербайджан передав ВПС Туреччини управління наступальною операцією в Нагірному Карабасі. Про це повідомила прессекретар Міноборони Вірменії Шушан Степанян, передають Патріоти України.

“Азербайджанська Республіка передала повітряне командування наступальною операцією проти Республіки Арцах ВПС Туреччини. З 10: 00 сьогоднішнього дня два винищувачі F-16 ВПС Туреччини, що вилетіли з Кюрдаміра, а також літаки Су-25 ВПС Азербайджану, розвідувальні безпілотники Байрактар завдали бомбових і ракетних ударів на великій висоті в бік населених пунктів Гадрутського і Мартунинського районів Республіки Арцах”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомила представник Міноборони, управління ВПС здійснюється під дистанційним управлінням і контролем турецької бортової станції С2 E7-T з району Ерзурум-Карс. “Швидше за все, на борту знаходяться командування і керівництво ВПС Туреччини”, – додала Степанян.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...