"Найбільша загроза монархії": Портрети Меган і Гаррі розмістили поруч з Карлом Марксом

Автори статті припускають, що герцог і герцогиня Сассекські скоро доведуть, що Маркс був правий.

У британському журналі The Economist вийшла стаття з ілюстрацією, на якій поряд з затятим противником монархії - Карлом Марксом розміщені портрети принца Гаррі з дружиною Меган Маркл, передають Патріоти України.

Вони, нагадаємо, незабаром з власної волі втратять королівські титули і повинні виплатити 2,4 млн фунтів.

На сторінках видання йдеться про те, що бренд "Сассекс" є найбільшою загрозою для монархії за всю сучасну історію. Маркс показаний як людина, яка свого часу передбачала, що капіталізм знищить всі залишки феодалізму. Що в свою чергу "розірвало б на частини строкаті феодальні зв'язку, які пов'язували людину з його природним начальством", як то кажуть в Маніфесті комуністичної партії.
"Це б утопило релігійний екстаз і лицарський ентузіазм в "крижаній воді егоїстичних розрахунків". І це підкорило б кожен національний інститут революційної логіці глобального ринку", - йдеться в статті.
У книзі "Англійська Конституція" (1867 г.) Уолтер Беджет, економіст і філософ XIX століття (заодно і третій головний редактор журналу The Economist, який був заснований його тестем Джеймсом Вілсоном), пояснив, чому монархія виявилася стійкою. В її британської формі вона не підривала капіталізм, а зміцнювала його, діючи як клей в розділеному на антагоністичні класи суспільстві і відволікаючи маси від реального джерела влади (від роботи уряду). Корона робила ін'єкцію величі, романтики, таємниці і драми в життя британського народу, пом'якшуючи тужливу перспективу бути гвинтиком у механізмі капіталізму.
Автори статті припускають, що герцог і герцогиня Сассекські скоро доведуть, що Маркс був правий. Вони являють собою найглибшу небезпеку для збереження монархії з часів містера Беджета.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...