"Найбільша знахідка після Одрі Хепберн": У США померла відома актриса і зірка Playboy (фото)

Актриса відома за фільмами «Майже ідеальне вбивство», «Злі пальці», «Убий мене поцілунками», «Сьогодні, завтра, післязавтра», «Архангел». У 1969 році вона знялася оголеною для журналу Playboy.

У віці 78 років в одній з лікарень Нью-Йорка померла Памела Тіффін - популярна в 1960-х роках актриса і колишня зірка Playboy. Про це повідомляє видання Vulture, передають Патріоти України.
Памела народилася в Оклахома-сіті в родині з російськими та британськими коренями. Почала успішно працювати моделлю. Під час екскурсії в Голлівуд її випадково помітив продюсер, який запропонував їй кінопроби.
У 1961 році Памела дебютувала у фільмі «Літо і дим». У тому ж році вона зіграла в картині Біллі Уайлдера «Один, два, три». Знаменитий режисер, володар шести премій «Оскар», творець фільмів «В джазі тільки дівчата» і «Сабріна», назвав актрису «найбільшою знахідкою після Одрі Хепберн». Тіффін номінувалася на премію «Золотий глобус» за обидві ці ролі.У 1967 році Памела переїхала в Італію і знімалася в італійських комедіях.
Актриса відома за фільмами «Майже ідеальне вбивство», «Злі пальці», «Убий мене поцілунками», «Сьогодні, завтра, післязавтра», «Архангел».
У 1969 році вона знялася оголеною для журналу Playboy.

Тіффін була одружена двічі. Її першим чоловіком в 1962 році став співзасновник журналу New York Magazine Клей Фелкер, з яким вона розлучилася сім років по тому. Другим - італійський професор філософії Едмондо Данон, якому вона народила двох дочок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...