"Найгуманніший суд" у світі: Українські служителі Феміди закрили кримінальну справу проти головного ката "ЛНР" (документ)

Аркадій Корнієвський продовжує незаконну діяльність і допомагає кидати за грати викрадених по вигаданих "злочинах" українців.

Після декількох років старань домогтися хоча б заочного вироку для колишнього полковника СБУ Аркадія Корнієвського, який керував однією з основних катівень в Луганську, особисто наносив каліцтва полоненим бійцям і мирним жителям, а також вбивав людей, наші судді просто прикрили провадження справи. Про це повідомили постраждалі від рук терориста, який в даний момент займає одну з топових посад в "прокуратуру" недореспубліки, передають Патріоти України з посиланням на Без Табу.

Аркадій Корнієвський продовжує незаконну діяльність, і бере участь в садінні за ґрати викрадених по вигаданим "злочинам" українців. Але, судячи з усього, ні за ці злочини, ні за численні інші, притягти його до відповідальності не вдасться. Завдяки гуманній позиції суддів і старанній роботі входжого в "ЛНР" державного адвоката.
Спеціальне досудове провадження по Корнієвському представники військової прокуратури вели з 2015-го року. Якби служителі Феміди не старалися затягувати справу проти терориста, йому б уже давно заочно впаяли чи не довічне, а бойовик-зрадник значився б у розшуку. Але до кримінального покарання судді вирішили справу не доводити.
Після декількох років розгляду провадженняа в Сватівському суді, зливу особистих адрес постраждалих і свідків самому терористу, справа перекочувала до суду Кремінної Луганської області. І вже на першому засіданні колегія в особі головуючого судді Євгена Акулова, а також його колег Ігоря Безкровного і Валерія Ковальова постановила ... зупинити досудове розслідування обвинуваченого в особливо тяжких злочинах.Аргументували таке рішення судді тим, що "місцезнаходження обвинуваченого невідоме". І так-то воно і є, оскільки він знаходиться поза досяжністю для правоохоронців, тільки ось луганський кат таким чином може взагалі залишитися навіть без заочно винесеного покарання.Замість розгляду обвинувального акта служителі Феміди вирішили для проформи оголосити Корнієвського в розшук. А оскільки військову прокуратуру ось-ось розформують, утирок з "ЛНР" після реінтеграції Донбасу стане повноцінним жителем суспільства.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...