Наймолодша жертва хвороби в Британії: Коронавірус забрав життя 21-річної дівчини (фото)

Раніше ніяких істотних проблем зі здоров'ям у неї не було.

Хлоя Міддлтон - 21-річна дівчина з Хай-Уікома, Бекінгемшир, Великобританія, померла через коронавірус COVID-19. Про це написало відоме видання Sky News, передають Патріоти України.

Уточнюється, що дівчина є наймолодшим пацієнтом з коронавірусом, яка померла через хворобу. При цьому раніше ніяких істотних проблем зі здоров'ям у неї не було.

"Всім людям, які думають, що це просто вірус, подумайте ще раз. Цей вірус забрав життя моєї 21-річної дочки", - написала в соцмережах її мати, Діана Міддлтон.

У той же час її тітка Емілі Містрі закликала людей слухати рекомендації фахівців з приводу пандемії коронавіруса.

"Реальність вірусу тільки розгортається на наших очах. Будь ласка, дотримуйтеся державних рекомендацій. Захистіть себе і захистіть інших! Не вірус поширюється, а люди поширюють вірус. Життя, яке ми її знаємо, кардинально змінилося, якщо ми все не будемо діяти зараз, щоб захистити себе та інших, довше триватимуть ці заворушення і страждання... Спочивай з миром, Хлоя. Поки ми не зустрінемося знову", - написала жінка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...