Наймолодший в історії парламенту: У фракції партії "Голос" у Верховній Раді новий очільник

Ініціатором зміни керівництва виступив вже ексочільник Сергій Рахманін.

Фракція партії "Голос" у Верховній Раді поміняла керівника – замість Сергія Рахманіна її очолить Ярослав Железняк. Про це повідомила пресслужба партії, передають Патріоти України.

Раніше Железняк обіймав посаду заступника голови фракції.

Ініціатором зміни керівництва виступив Рахманін. Він пояснив своє рішення необхідністю зосередитися на законодавчій роботі, а також на питаннях, пов'язаних з національною безпекою, оскільки є членом комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки. "Мої знання та досвід мають бути максимально використані у цій сфері з огляду на те, що у фракції є політики, спроможні ефективно керувати фракцією. Час, вивільнений від виконання організаційних функцій, дасть змогу більше зосередитися на продуктивній законотворчій роботі", – зазначив Рахманін.

Він додав, що головування у фракції не є довічним привілеєм або довічним ув'язненням, а ротація керівництва є не тільки нормальним, але і необхідним процесом для молодої політичної сили, де є достатня кількість яскравих, самодостатніх особистостей.

Железняк заявив, що багато організаційних функції виконував і раніше як заступник голови фракції, але тепер "матиме ще більше відповідальності перед колегами за довіру".

31-річний нардеп також додав, що буде не лише наймолодшим керівником фракції в історії парламенту, а й ефективним для команди "Голосу".

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...