Найшвидші у світі: Китай почав будівництво залізничних колій для надшвидкісних поїздів

Експериментальні залізничні колії будуть прокладені в центральній провінції Китаю.

Будівництво почалося після досліджень, які провів проектний інститут China Railway Group Limited. В результаті було отримано підставу для створення нової мережі доріг від Гуанчжоу до Пекіна, за якими поїзди могли б рухатися зі швидкістю від 600 до 1 000 км/год, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Після закінчення будівництва поїздка з Уханя в Гуанчжоу протяжністю 2 200 км скоротиться приблизно до двох годин, у порівнянні з нинішніми 4 годинами.

Раніше в Китаї представили прототип високошвидкісного поїзда на магнітній подушці з п'ятьма вагонами. Щодо технічної інформації, яку розкрили інженери компанії «Циндао Сифан», він здатний розвивати швидкість до 600 км/год. Прототип використовуватимуть для тестів систем магнітної левітації.

Цей проект розвернувся після прийняття документа про розвиток транспорту в країні. У ньому міститься глава про будівництво нових ліній магнітних доріг між ключовими міськими центрами на додаток до існуючої мережі високошвидкісних залізниць.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...