Найсмертоносніший день за весь період епідемії коронавірусу зафіксували у США

В цей день загинуло майже стільки ж людей, скільки і під час терористичних атак у Нью-Йорку 11 вересня 2001 року.

Найсмертоноснішим днем за весь період епідемії коронавірусу COVID-19 в США стало 30 квітня — тоді від інфекції померло 2909 людини, передають Патріоти України з посиланням на Голос Америки.

Для порівняння, в цей день загинуло майже стільки ж людей, скільки і під час терористичних атак у Нью-Йорку 11 вересня 2001 року — тоді офіційно пішли з життя 2973 людини.

Повідомляється, що зростання смертності спостерігається під час того, як деякі штати почали поступово виходити з карантину. Рішення про повне або часткове відновлення роботи бізнесу вже прийняли в Джорджії, Південній Кароліні, Теннессі і Техасі. Експерти попереджають, що через це вірус може швидко поширитися в громади, які поки що сильно не постраждали.

Водночас у багатьох штатах пройшли акції протесту проти карантинних заходів.

Відзначається, що кількість померлих від коронавірусу може бути вище офіційних даних, оскільки багато пацієнтів помирають вдома і їх не включають в статистику. Також заражені COVID-19, які померли від інфаркту не потрапляють у зведення смертності від коронавірусу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...