Найвпливовіша пара російського шоу-бізнесу: Пугачова і Галкін святкують річницю шлюбу (фото)

Подружжя познайомилося ще в далекому 2001-му, але в ЗАГС вирушило 23 грудня 2011 року.

Алла Пугачова і Максим Галкін

Російська примадонна Алла Пугачова та її чоловік, шоумен Максим Галкін, 23 грудня святкують сімейне свято. Саме в цей день вони одружилися рівно 9 років тому. Відтоді навколо найвпливовішої зіркової сім'ї російського шоу-бізнесу ходить безліч чуток, передають Патріоти України з посиланням на Oбозреватель.

Пугачова і Галкін залишають Росію

Влітку 2019 року подружжя придбало апартаменти на Кіпрі площею 600 квадратних метрів. Щойно про це стало відомо, з'явилися чутки, що зіркова пара вирішила продати свій знаменитий замок у Підмосков'ї та влаштуватися за кордоном.

Але ця інформація виявилася фейком. Донька Примадонни Крістіна Орбакайте повідомила журналістам, що житло на Кіпрі у подружжя дійсно є, але там вони планують лише відпочивати час від часу.

Роман Галкіна з Барановською

Два роки тому низка ЗМІ повідомляла про те, що Галкін нібито зраджує Пугачову з телеведучою Юлією Барановською. З чуток, Максим та колишня дружина футболіста Андрія Аршавіна таємно зустрічалися деякий час. Також жінку підозрювали у вагітності від шоумена.

Максим Галкін та Юлія Барановська

Однак в одному з інтерв'ю Юлія Барановська спростувала чутки про таємний роман із Галкіним. "Той повний абсурд, який поширюють останнім часом про моє особисте життя, вже за межею! Востаннє ми з Максом бачилися на зйомках проморолика для нового сезону "Першого каналу" – це було давно. Про що тут говорити?" – висловилася Юлія виданню "СтарХит".

Сварка Пугачової та Галкіна з Кіркоровим

З Філіпом Кіркоровим Пугачова прожила в шлюбі 11 років. Саме поп-король у 2001-му й познайомив примадонну з Галкіним. Попри розлучення, між колишнім подружжям завжди були добрі стосунки, однак нещодавно зірки перестали спілкуватися.

Філіп Кіркоров і Алла Пугачова

Пізніше Філіп Кіркоров підтвердив, що припинив спілкування зі своєю колишньою дружиною Аллою Пугачовою. В інтерв'ю виданню "КП" він заявляв, що у кожного з них своє життя. А "дружити будинками" – було б дивно.

"Немає у нас ніяких стосунків, у кожного своє життя. Ми не дружимо будинками, це було б дивно. Але у мене до неї є почуття любові та вдячності. І вона знає, якщо прийде біда, я завжди допоможу. А радості їй є з ким ділити. Я ж бачу – на відміну від Алли, я на неї підписаний в Instagram", – зазначав Кіркоров.

Максим Галкін, Алла Пугачова і Філіп Кіркоров з дітьми

Розлучення Пугачової та Галкіна

Чутки про розлучення пари з'являються регулярно. Востаннє Пугачову та Галкіна "розлучили" влітку цього року. Російський продюсер Андрій Разін повідомляв "Собеседнику", що через пандемію Максим не в змозі забезпечувати дружину належним чином, тому пара нібито й задумалася про розставання.

Однак Галкін на всі ці чутки відреагував у своєму стилі: опублікував на особистій сторінці в Instagram серію фото з дружиною.

"Не дочекаєтесь, пліткарі", – лаконічно прокоментував Галкін публікацію.

Зазначимо, що між Пугачовою та Галкіним 27-річна різниця у віці. Зіркова пара, яка одружилася 2011 року, виховує разом двох дітей – доньку Єлизавету та сина Гаррі, народжених сурогатною матір'ю.

Алла Пугачова і Максим Галкін із дітьми

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...