"Нах*й они сюда шли!": Ватажок терористів "ДНР" кинувся екстрено рятувати ситуацію після скандалу з Басуріним

Пушилін обіцяє бойовикам забезпечення соціальними виплатами, пенсіями і підтримкою в разі поранення під час бойових дій.

Ватажок терористів "ДНР" Денис Пушилін екстрено почав "гасити" соціальний вибух в "республіці" після заяви свого соратника Едуарда Басуріна на адресу терористів, яким він грубо відмовив у допомозі і підтримці з боку "держави", передають Патріоти України.

"Гарантований соціальний захист військовослужбовців та членів їх сімей для нас в пріоритеті. Уже в цьому році планується розпочати виплату пенсій військовослужбовцям. Сформовано і перелік збройних формувань, служба в яких дає підстави претендувати на отримання статусу учасника бойових дій", - написав Пушилін у своєму Telegram-каналі.

За його словами, зараз окупанти шукають джерело фінансування нової статті витрат бюджету. Крім цього, Пушилін обіцяє допомогти з протезуванням найманців, які отримали важкі поранення на фронті. "У Республіканському травматологічному центрі зараз проходять лікування троє військовослужбовців Народної міліції, які отримали важкі поранення. У кожному разі лікарям довелося вдатися до ампутації кінцівок", - уточнив ватажок "ДНР".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...