Накипіло! Чоловік помстився дружині, влаштувавши "дикий" погром на парковці (відео)

Після того, як водій пошкодив автомобіль своєї колишньої дружини, він врізався в перешкоду і втратив свідомість.​

У Росії в Єкатеринбурзі ввечері 23 серпня чоловік кілька разів протаранив машину своєї колишньої дружини. Про це пише Telegram-канал "Бурхливий світ", передають Патріоти України.

Повідомляється, що перед тим, що трапилось, чоловік відправив колишній смс-повідомлення зі словами "Будь щаслива". На відео видно, що, мабуть, у чоловіка накопичилося багато злості і образи, адже наїжджав на машину колишньої дружини він знову і знову.

Цікаво, що після того, як водій пошкодив автомобіль своєї колишньої дружини, він врізався в перешкоду і втратив свідомість.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...