Накивав п'ятами до Росії: На Сумщині контрабандист кинув у лісі вантажівку з червоною ікрою на мільйон

Про можливе незаконне перевезення товарів на цій ділянці державного кордону прикордонників поінформували співробітники Служби безпеки України.

Під час спроби затримання правоохоронцями вантажівка "УАЗ" з вантажем ікри горбуші застрягла на бездоріжжі поблизу кордону з Росією - неподалік від села Порозок Великописарівського району Сумської області. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України, передають Патріоти України.

Зазначається, що про можливе незаконне перевезення товарів на цій ділянці державного кордону прикордонників поінформували співробітники Служби безпеки України.

Так, напередодні пізно ввечері спільний наряд виявив автомобіль без номерних знаків, який незаконно перетнув кордон з Росії. "Під час спроби затримання транспортний засіб почав небезпечно маневрувати, внаслідок чого застряг на бездоріжжі. Водій вискочив з кабіни і побіг назад на територію Росії", - розповіли прикордонники.

У кузові автомобіля правоохоронці виявили 11 контейнерів з червоною ікрою. Згідно з етикетками на коробках - це ікра горбуші з Камчатки. Загальна вага товару склала 275 кг.

Наразі автомобіль разом з вантажем делікатесу, вартість якого може сягати близько 1 млн грн, доставлений до прикордонного підрозділу. Товар встановленим порядком буде передано працівникам фіскальної служби.

Тривають заходи щодо встановлення осіб, причетних до протиправної діяльності.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...