Налаштований оптимістично: Дружина хворого Сергія Бабкіна показала, як він тепер виглядає (фото, відео)

Сергію Бабкіну в середині січня діагностували важку і рідкісну хворобу очей. Тепер він потребує операції, адже якщо його не лікувати, артисту загрожує сліпота.

Сніжана Бабкіна, дружина українського музиканта Сергія Бабкіна, показала як він виглядає після новин про серйозну хворобу чоловіка. Музикант через проблеми із зором тимчасово залишив активність у соцмережах, але судячи з нового відео, перебуває в гарному настрої і налаштований оптимістично. На кадрах, опублікованих Сніжаною в Instagram, музикант грає з молодшим сином Єлисеєм. Малюк розповідає йому про "Луну", яка сказала йому "Ку-ку", передають Патріоти України.

"Це відео заряджена на любов! Єлисей Сергійович дуже любить Космос. Весь у Сергія. Знає, як виглядає Сатурн, Меркурій, Земля, Зірка, Міжнародна космічна станція, НЛО, ракета, комета, Місяць. Кожний раз, на прогулянці, шукає Місяць і радіє! Вчора Місяць йому робив "ку-ку"! І він весь вечір всім нам розповідав цю космічну історію", - написала Бабкіна.

На відео Сергій виглядає бадьорим і веселим, незважаючи на діагноз. І в stories Сніжана ділиться буднями життя сім'ї.

Дружина хворого Сергія Бабкіна показала, як він тепер виглядає

Нагадаємо, що Сергію Бабкіну в середині січня діагностували важку і рідкісну хворобу очей. Тепер він потребує операції, адже якщо його не лікувати, артисту загрожує сліпота. Пізніше дружина музиканта розповіла, що він вже втратив 70 відсотків зору.

Артист відчуває проблеми з далекозорістю, тобто вдалину він бачить нормально, а поблизу - погано. Дружина музиканта раніше розповідала, що хвороба чоловіка дуже підступна і в певний момент просто "вимикається світло".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...